افق‌های‌نو درگردشگری مجازی با تاکید برگردشگری بیابان لوت
کد مقاله : 1086-LUT3CONF
نویسندگان
حجت اله شرفی *
عضوهیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده مقاله
مقدمه: امروزه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در شبکه جهانی گردشگری مورد اجماع همه کارشناسان این صنعت نامرئی می‌باشد. گردشگری الکترونیک از زمینه‌هایی است که در آن کارشناسان با استفاده از فناوری در صنعت گردشگری توانسته‌اند، بازارهای گسترده و رشد بی‌سابقه‌ای را نصیب کشورهای خود کنند. با استفاده از این خدمات، این امکان وجود دارد که کاربر به سادگی، با هزینه کمتر و با کیفیت بیشتر به اطلاعات لازم جهت بازدید از آن کشور مبادرت نماید.
داده و روش: روش‌شناسی مقاله حاضر توصیفی با شیوه اسنادی و با ابزارهای اینترنت، فیلم، شبکه برخط و تصاویر زنده از بیابان لوت صورت می‌گیرد.
یافته‌ها: هدف این مقاله بررسی زوایای پنهان این نوع گردشگری در بیابان لوت می‌باشد. این گردشگری به معنای حضور در سرزمین‌های دیجیتالی اطلاعات، ارتباطات و شبکه گسترده جهانی است که امکان مشاهده اطلاعات صوتی، تصویری و متنی را از دنیای واقعی اطراف ما در اختیارمان می‌گذارد. دور دنیا با یک کلیک، آرزویی بود که امروزه از مرحله آرزو به حقیقتی غیرقابل انکار مبدل شده است.
نتیجه‌گیری: نتایج کلی تحقیق نشان می‌دهد، این نوع گردشگری در کشورهای جهان در حال افزایش است، و با توجه به پیشرفت زیرساخت‌های جدید از قبیل اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی این نوع از گردشگری بیش از پیش در دسترس است، که این مهم می‌تواند زمینه حضور واقعی و بازدید گردشگران داخلی و خارجی از اکوتوریسم و موزه ژئومورفولوژی لوت را مهیا کند.
کلیدواژه ها
گردشگری مجازی، اکوتوریسم، گردشگری بیابان لوت، شبکه برخط، گردشگری الکترونیک.
وضعیت: پذیرفته شده